Gratis verzending vanaf 25 euro - Verzonden binnen 2 werkdagen - Veilig betalen via iDeal, Klarna of Paypal

Retourneren

Wij hopen dat je blij bent met de bestelling die je bij ons hebt gedaan. Mocht dit niet zo zijn of je bent van gedachten veranderd, dan is het geen probleem om de bestelling of losse artikelen te retourneren. Binnen 14 dagen na ontvangst dien je ons te laten weten dat je de bestelling (of een deel daarvan) wilt retourneren. Je kunt contact opnemen met ons via info@wanderjewels.nl. Hierna heb je 14 dagen de tijd om de artikelen naar ons te retourneren. 

De artikelen kunnen, bij voorkeur o.v.v. de reden van de retour en het bestelnummer, teruggestuurd worden naar het volgende adres: 

Wander Jewels
Beethovenlaan 15
3533 ER, Utrecht

Denk er wel aan dat de artikelen verpakt zijn in de originele verpakking.
In verband met hygiene mogen oorbellen niet geretourneerd worden. 

Wanneer de retourzending is goedgekeurd zal het geld binnen 14 dagen worden teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald. 

De kosten van het retourneren zullen voor eigen rekening zijn en indien van toepassing zullen eventueel betaalde verzendkosten worden gecrediteerd. Zorg ervoor dat je de artikelen goed verpakt en het liefst naar ons verstuurd met Track & Trace code. Wanneer je het zonder code verstuurt is het retourneren voor eigen risico. 

Onze sieraden zijn van fijn en delicaat materiaal gemaakt. Het is daarom belangrijk om goed voor je sieraden te zorgen, zodat je er zo lang mogelijk plezier van hebt. Hier vind je meer informatie over hoe je dit het beste kunt doen. Helaas kunnen wij geen garantie geven op de golden plating van sieraden.